ONZE BEWIJSLAST

Smeris is gek op pindakaas. Een wereld zonder pindakaas, zou maar een trieste bedoeling zijn. Aldus Smeris. Maar die wereld moet wel mooi blijven, ook al maken we duizenden potten pindakaas. En saus. Dus Smeris let heel goed op. Elke pot met zijn naam erop is de lekkerste pindakaas die je ooit gehad hebt. En de liefste. Voor het milieu. Dat snap je.

Smeris pindakaas op je boterham. Ondeugend lekker

Artikel 1.

Smeris is levenslang ondeugend lekker

Onze producten zijn met de hand gemaakt. Zo weten we zeker dat het echt de aller, allerlekkerste producten zijn. Niet voor af en toe, maar gewoon voor iedere dag. Pindakaas met en zonder suiker. Wel moeten we je een waarschuwing geven voor gebruik: Zit je er eenmaal aan, dan wil je er nooit meer vanaf. Wij noemen dat ondeugend lekker. 

Artikel 2.

Smeris is lief voor onze planeet

De wereld is mooi en dat moet zo blijven. Bij Smeris behouden wij graag het regenwoud en het liefst zien we dat het hersteld wordt. Het gebruik van palmolie kan daarom best een beetje minder vinden wij. Dat is de reden dat wij cacaoboontjes gebruiken in plaats van palmolie. 

Artikel 3.

Smeris is echt onschuldig

Dus geen conserveringsmiddelen of andere onnodige toevoegingen. In onze producten zitten geen ingrediënten die we zelf niet eens snappen. Toevoegingen maken het niet lekkerder of gezonder, wel goedkoper. Daar doen we dus niet aan. Onze suikers bijvoorbeeld, die komen uit verse dadels. En, oh ja voor we het vergeten. Wij zijn dus ook veganistisch.

Artikel 4.

Smeris betrekt graag anderen

We zijn zo open mogelijk en werken graag samen. We zijn open over onze ingrediënten en de manier waarop we de pindakaas maken. Dat doen we nog met de hand. Een hele klus is dat. Kom gerust een keer kijken op ons hoofdbureau(tje). 

ENNÛHHH

Zodra we winst maken geven we een deel van onze winst terug aan cacaoboeren in Ghana en als we echt heeeeuuul groot worden gaan we onze eigen pinda’s planten. Helaas lukt dat laatste ons nu nog niet. 

Om onze boodschap ook echt na te leven hebben we meneer Smeris in het leven geroepen.Hij houdt ons en anderen scherp in de gaten. En hij zegt waar het op staat. Zo weten we altijd precies waar we aan toe zijn en kunnen wij ons eerlijke verhaal weer aan jou vertellen

Kom kijken

We hebben geen geheimen en werken graag samen. ​ Nieuwsgierig?

Kom gerust een keer kijken op ons hoofdbureau(tje). 

Contact

Voel jij je ook verantwoordelijk voor onze planeet en ben je op zoek naar ondeugend lekkere pindakaas?
Draag dan een steentje extra bij en verkoop Smeris Pindakaas in jouw winkel.

Neem gerust contact met ons op